TMOU 16: Divoké karty

Obecné informace

Divokou kartu na letošní ročník může získat až 25 týmů. Tým si zaslouží divokou kartu za mimořádnou chuť zúčastnit se hry, originalitu a nápaditost. Soutěž o divoké karty spočívá ve

vymyšlení, vytvoření a rozdání co nejlepšího občerstvení pro ostatní týmy na start Tmou.

Specifika

Občerstvení je cokoli poživatelného a zdravotně nezávadného, co nabídnete ostatním hráčům na místě startu. Vaše občerstvení musí vystačit alespoň na 52 porcí. Pod slovem nejlepší se neskrývá množství, ale originalita a nápaditost. Mnohonásobně lepší je něco, co ukáže Váš pozitivní přístup ke hře a smysl pro humor. Těšíme se, co nám upečete.

Pokud se nekvalifikujete, budete moci ve své autentizované sekci zadat do pondělí 29. 9. 2014 23:59 popis a obrázek vašeho občerstvení na start. V případě, že divokou kartu získáte (viz níže), je třeba občerstvení dopravit na start a nejpozději půl hodiny před začátkem hry (16:30) ji začít rozdávat ostatním hráčům. Případné zbytky budou organizátory převezeny do cíle.

Hodnocení

Všechny kvalifikované týmy budou mít možnost hlasovat pro až tři druhy občerstvení, které nabídly nekvalifikované týmy v autentizované sekci bude od úterý 30. 9. 2014 do neděle 5.10. 2014 anonymní seznam všech navržených občerstvení. Prosíme kvalifikované týmy, aby v tomto časovém rozmezí dali svůj hlas tomu, co by na startu nejraději ochutnali (zakliknutím dané možnosti). Až pětadvacet nejúspěšnějších (tj. všichni, kdo budou mít alespoň o hlas více než cena na 26. pozici) budou odměněni divokou kartou.

Loading3