TMOU 16: Výsledky Divokých karet

Název ceny
Tým
# Hlasů
Popis ceny
Fraktálové sušenky
BSOD (1168)
32
Fraktálové sušenky jsou nejen lahodným občerstvením, ale především sladkostí specifickou svou metodou výroby - rekurzí v kuchyni.
Slovenské pagáče (bryndzové, škvarkové, syrové)
superhrušky (1202)
19
Rozhodli sme sa do Brna priniesť slovenskú pochúťku - pagáče. Hneď v niekoľkých príchutiach: syrové, bryndzové, škvarkové. Veríme, že s bruškom plným teplých slaných koláčov sa vám bude šifrovať napriek studenej noci oveľa príjemnejšie.
TMOUfin
Fík tým (374)
19
Nestihli jste svačinku před startem? Nevadí! Napraví to TMOUfin. Dejte si energetický lahodný kakaovo-kávový dortík se špetkou šifránu a kousky čokolády - uvnitř čeká překvapení! Servírováno na nerozbitném, zato hořlavém;) servisu. TMOUfin je možno předat také ve verzi "to go", je totiž použitelný celou noc až do sobotního poledne. Tato mňamka vám dlouho nedá spát!
Perníčky TMOU!
Prognoza4 (535)
16
Připravíme pro vás 52 jedinečných slaďoučkých Perníčků TMOU! Ručně zdobených logem TMOU 16 a jednoduchou šifrou. Dobrou chuť!
Temná Karamelová Lízátka
Nosálata (248)
16
Nevylámali jste si zuby na kvalifikaci? Zkuste naše lízátka - temná jako noc, tvrdá jako zásek, sladká jako vítězství.
kapsy se šunkou, sýrem a šifrou
Spadlo ti to! (843)
14
Občerstvení pro chuťové pohárky a rozcvička před hrou pro mozkové buňky. Kapsa z listového těsta, na níž je zadání jednoduché šifry. Prvních 5 týmů, které za námi přijdou s řešením včetně postupu získává pivo černé jako noc!
Rozložení objektů na kapse na fotografii je pouze ukázka!
Čokorumový hovňous
Babřik kačoty (193)
13
Výměšek organismu složený z oblíbeného pokrmu nejen batolat, rozemletých hnědých semen, sacharidů, mléčného produktu a “jemného” dámského likéru, to vše v realistickém provedení za účelem poskytnutí druhé šance a současně gurmánského zážitku.
Domácí sekaná
Spadlé hrušky (762)
11
Žitný chléb, krémžská hořčice, domácí sekaná, okurka nakládačka, cibule žlutá! Tácek neobsahuje šifru.
Zpičené kundičky s překvapením
Zpičikundy (180)
9
Cítíte se na šifrovacích hrách zesláblí? Unavení? Bez energie? Znáte ten pocit, když máte mžitky před očima a znaky na šifře se jen hýbou v roztodivných tanečních kreacích - ovšem vy z toho ne a ne vyloudit kloudné řešení?
A zkusili jste už naše zpičené kundičky s jedinečným povzbudivým překvapením? Zpičené kundičky jsou lehké na dotek, šťavnaté uvnitř a blahodárné, jakmile se jejich magická energie rozprostře ve vašich útrobách.
Zpičené kundičky! Kdybychom jich byli snědli víc, jistě bychom se kvalifikovali.
TMÁŘSKÁ PÁLENÁ
Pytel mouky (688)
8
NERVÓZNÍ? VYČERPÁN? DOBŘE SPÍTE?

PRÁVĚ PRO VÁS JE TU NAŠE JEDINEČNÁ, NEPEČENÁ, NEMAŠTĚNÁ, NEVAŘENÁ, TMÁŘSKÁ PÁLENÁ. ZAHŘEJE NA TĚLE I NA DUCHU, TŘÍBÍ SMYSLY A ZAHÁNÍ TRUDOMYSLNOST.

ORIGINÁLNÍ ČERNÁ SLIVOVICE Z PRODUKTŮ NAŠI ZAHRÁDKY, S JEMNOU PŘÍCHUTÍ ZÁZVORU, MEDU A OŘECHŮ, VHODNÁ DO TMAVÉHO POČASÍ.

NENECHTE SI UJÍT 52 ORIGINÁLNÍCH PANÁKŮ NA STARTU LETOŠNÍ TMOU!

PRO OSVĚŽENÍ, PRO DOBROU NÁLADU, PRO CHUŤ DO TMOU!

TMÁŘSKÁ PÁLENÁ.

VAŠE TEMNÁ CESTA ZAČÍNÁ!
Tmou s čistou hlavou
Mozková buňka (247)
8
H₂O, 200 ml. Nesnažíme se vás opít rohlíkem.
Čmou Taj
Krasohled (224)
6
Instantní panák, který vás zaručeně nakopne. 2cl. kalíšek obsahující jedinečnou kombinaci kvalitního černého čaje s lahodným třtinovým cukrem vám zalejeme na startu horkým čajem z termosky, nebo si jej můžete uschovat na později. Extrasilný Čmou Taj pak vyrobíte kdykoliv v průběhu hry s pomocí horkého čaje z Vaší termosky. Dej si Čmou Taj - drink, kterým světlo nepronikne!
Smyčcová sekce
PPP (802)
6
Jako občerstvení jsme zvolili potravinu velmi bohatou na proteiny a zároveň založenou na v přírodě dostupných surovinách, kterou by měl pro případ krize znát každý Tmář - cvrčky v těstíčku (těstíčko je zvolené kvůli jedincům, kteří by mohli mít se samotným oprančeným cvrčkem morální problémy).

Samotný cvrček je velmi skladný a přesto má vynikající nutriční hodnoty. Štětečky na nožičkách navíc čištěním mezizubních prostor přispívají k ústní hygieně.

(Přiložená fotka z přípravy pokrmu)
Halušky na n spôsobov || Úžasne čokoládové cupcakes
Eeek! (1252)
5
Od konkrétnych podmienok pred Tmou nastane aspoň jedna (ideálne obe) z nasledujúcich možností:
a) Rôzne typy halušiek na rôzne spôsoby (bryndzové, nivové, zelené, ružové, ...)
b) Cupcakes, ktoré boli (ľuďmi, na ktorých sme ich už otestovali) chválené za ideálnu čokoládovosť
Mysli na TMOU
Karel (311)
5
Domácí musli pečené celkem z 2^2^2 různých přísad v několika variacích (oříškové, ovocné, čokoládové) a balené v originálních černých kornoutcích s bílým potiskem na motivy TMOU.
Menu, které vám na tváři vykouzlí úsměv
Úsměv krále Miroslava (548)
4
Nabízíme dvě varianty, z nichž budete volit podle osobních preferencí týmu.

1) Perníčkové sendviče pro nažhavení závitů
Páry perníčků spojených domácí marmeládou. Každý perníčkový sendvič bude obalený čokoládou obsahující jinou ingredienci: chilli, guaranu, kávu nebo čaj. Chuť lahodná, účinek zaručený.

2) Moravský aperitiv Absolut Tmou po kterém se pravděpodobně setmí
Kalíšek destilátu, po němž se mysl přílišných optimistů zdravě zakalí. Nad hlavami konzumentů nevyjde měsíc, ni slunce. Chuť lahodná, účinek nejistý.
Sladka nostalgie
stodevet (1212)
4
Pamatujete na dobu, kdy jste byli deti? Zprijemnime vam lusteni a dodame energii k premysleni lety proverenymi sladkostmi jako je BonPari, Lipo, Haslerky ci Pedro (s tetovanim!!!). K piti samozrejme Kofola :)
 
Denni Menu (397)
3
 
Surstromming (DONT PANIC)
DONT PANIC (276)
3
Jedná sa o známu Švédsku špecialitu, ktorú budeme servírovať v podobe malých jednohubiek na tradičnom Švédskom chlebe. Ide o fermentované (rozumejte hnilé) slede. Táto špecialita je charatkeristická svojou jemnou, slanou chuťou a charakteristickým zápachom. Myslíme si, na základe vlastnej skúsenosti, že ide o neopakovatelný kulinársky zážitok. Doporučujeme na youtube vyhladať nejaké videá. Nemáte sa však čoho báť, je to skutočne relatívne chutné a zápach nieje taký neznesitelný (na volnom priestranstve, alebo v dobre vetranej miestnosti).
Avšak vzhľadom na to, že sa predsa len jedná o zapáchajúcu špecialitu, pripravíme len asi 20 SURSTROMMING jednohubiek, ostatné zostrojíme z výberu syrov, tak aby sa aj prípadne menej odvážný tmár mohol bezpečne občerstviť.
Tmářovo hmyzí menu
and all that jazz (278)
3
Polévka - pravá farmatmářská zákyselica
Hlavní chod - sušení červi potemníci, pečivo
Dezert - Tmářův zákysek
domácí chlebíček
Krysy (979)
2
veka, máslo, salám, šumka, pařížák, vajíčko, sýr, okurek
Šifrolusk
Krásný ztráty (912)
2
Znáte to. Je chladná listopadová noc, pravděpodobně prší, vy sedíte s dalšími čtyřmi zoufalci na chodníku v jakési pochybné brněnské čtvrti a z ruky do ruky putuje kus papíru. Je to šifra. Jste si jistí, že kdysi dávno se Vám to slovo docela líbilo, ale teď ve Vás zanechává jen hořkou pachuť. A pomalu si začínáte uvědomovat, že už nějakou dobu je tu s Vámi jeden nezvaný host. Jeho jméno je Zákys. A aby toho nebylo málo, tak zrovna kolem Vás prochází "spřátelený" tým a evidentně mají vyluštěno.
Čas poddat se zcela zoufalství? Kdepak! Čas na šifrolusk!
Amazonský prales je stále plný tajemství a nerad je vydává. Přesto byl v jeho hlubinách nedávno objeven dosud neznámý indiánský kmen. Říkají si Vojádžové. Během pozorování jejich chování výzkumníci zjistili zajímavou věc. Kdykoli se vyskytne jakýkoli problém, indiáni požijí jistý druh plodu a ve chviličce je
vše vyřešeno. Zkoumání tohoto plodu přineslo vskutku pozoruhodné výsledky. Není to tak, že byste rychleji přemýšleli nebo že byste se lépe soustředili. Prostě před sebou uvidíte tu správnou cestu. Jak to funguje? Nikdo neví. Ale opravdu to potřebujete vědět, když se před Vámi otevírá cesta ke hvězdám?
A proto je na čase přestat vkládat falešné naděje do čokolády, kávy apod., a nechat se unášet na vědoucích vlnách šifrolusku! Naše dodávka šifrolusků určených pro snadné překonání nástrah kvalifikace se bohužel zpozdila kvůli sabotáži znepřáteleného kmene Jetomorzů a podle toho to taky dopadlo. Do startu Tmou ale jistě dojde, a tak se s Vámi velmi rádi podělíme.
Varování: Případné nežádoucí účinky dlouhodobého užívání jsou zatím neprozkoumány. Ale jednou Vám to určitě neuškodí ;-)
Vejít se do tmy
Nagemist (1185)
2
SlOUpni tmu a název čti rychle nahlas a dohromady.
Ýgenovy slzy
Ýgen (1224)
2
Obložené chlebíčky na bázi wasabi jsou nedílnou výbavou každého Tmáře. Zpočátku svěží, lahodný buket přechází do místy až nadstandardních gastronomických výšin vytvářeje zajímavý chuťový oblouk. Lahodný nahořklý ocásek vás bude provázet ještě po několika stanovištích.
Doporučujeme servírovat s dvanáctiletou skotskou whisky nebo okenou.
Zakysánek
Zakysanka (1217)
2
Zahřeje vás u srdíčka, povzbudí na duši ať jste zkysli na kterémkoliv stanovišti. Do všech pohod i nepohod, zakysánek příjde vhod.
Noční obloha
SOS-skupina odvážných seniorů (558)
1
Linecké měsíčky a hvězdičky prozáří cestu temnými hvozdy. Dodají také energii zmoženým poutníkům a zbystří úsudek nad ránem, kdy už vědomí vypovídá službu.

pena TMOU
PeeMka (417)
1
Cerna hmota, ve ktere je ukryta silu a chut a hlavne kupa cokolady ;)

Tmušenky - košíčky poslední záchrany kopytníka Jaka
Jak se nám líbí! (318)
1
KPZ na Tmou: aneb Košíčky poslední záchrany kopytníka Jaka - musí mít každý Tmář!
Temný košíček obsahuje sušenky s příchutí tmy nachytané za poslední úplňkové noci před Tmou. Zažene temné myšlenky na spánek.
Druhý pak sušenky s kapkou ranní rosy pro osvěžení mysli při pravém zákysu po rozednění.

Olíznout můžete zde:
http://www.smejkal.eu/tmusenky.jpg
Barevně chutný koncert
frisbee (1258)
0
Lahodna cokoladova symfonie zacarovana do pestře barevné oválné cukrovinky

Loading3